Skip to main content

Te Kloeze Riooltechniek Achterhoek en Liemers

Al ruim 40 jaar is Te Kloeze Riooltechniek dé specialist in riooltechniek in de Achterhoek en Liemers. Tot in Arnhem, Doetinchem en Winterswijk is Te Kloeze Riooltechniek (bij acute problemen) 24/7 oproepbaar voor het ontstoppen van het riool bij voorkomende rioolproblemen. De klantenkring van Te Kloeze Riooltechniek is zeer divers en loopt uiteen van wooncorporaties, gemeenten, bedrijven & instellingen, maar zeker ook particulieren. De mensen die bij Te Kloeze Riooltechniek werken vormen een hecht team van – geloof het of niet – enthousiaste ontstoppers.

Wat onze klanten van ons vinden

8.9
801 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Rioolproblemen en stankoverlast snel opgelost

Als ontstoppingbedrijf kan Te Kloeze Riooltechniek, dankzij de modernste technieken, tot een snelle diagnose komen. Via een camera kan in het riool een inspectie plaatsvinden, waarbij een verstopping of mogelijke andere problemen snel aan het licht komen. Denk aan:

  • verstopping
  • stankoverlast
  • beoordeling van de status van het leidingsstelsel
  • zichtbaar maken van aanlegfouten of gebruik van verkeerde materialen
  • opsporing van lekkage
  • vermoeden van wortelgroei
  • zichtbaar maken van vet- en kalkafzettingen

Stankoverlast

Naast het reguliere werk als ontstoppingsbedrijf kan Te Kloeze Riooltechniek u tevens vrijblijvend adviseren over hoe u toekomstige rioolproblemen en –ontstoppingen kunt voorkomen. Preventieve rioolreiniging behoort daarbij uiteraard tot de mogelijkheden.

Te Kloeze Riooltechniek is ISO 9001 & VCA gecertificeerd

Bij het bestrijden van rioolproblemen werkt de ontstoppingsdienst van Te Kloeze Riooltechniek volgens veilige protocollen, behorend bij onze VCA certificering. Zij worden immers dagelijks blootgesteld aan potentiële gevaren. Daarnaast heeft Te Kloeze Riooltechniek veel werk en tijd gestoken in het nóg beter beheersen van processen, het bereiken en behouden van klanttevredenheid en in een periodieke evaluatie van alle rioolwerkzaamheden. Deze inzet, gepleegd door het hele team van Te Kloeze Riooltechniek, is in 2018 wederom bekroond met het ISO 9001 certificaat. Om te kunnen waarborgen dat alle bij Te Kloeze Riooltechniek werkzame personen op de juiste manier blijven werken, worden zij op regelmatige basis bijgeschoold. Dankzij de dubbele certificering van Te Kloeze Riooltechniek bent u verzekerd van veilig vakwerk.

Veilig werken dankzij frequente scholing

Alle medewerkers van Te Kloeze Riooltechniek worden periodiek geschoold. Bij te Kloeze wordt klantgericht en volgens duidelijke processen en protocollen gewerkt volgens de behaalde ISO certificering.

Medewerkers van Te Kloeze Riooltechniek beschikken daarnaast, waar relevant, over de nodige VCA en BHV certificering. Aansluitend hebben meerdere monteurs de cursussen ‘Veilig werken in het riool’ en ‘Veilig werken langs de weg’ met succes afgerond. Geschoold en bijgeschoold worden is de gewoonste zaak van de wereld voor alle medewerkers.