Skip to main content

Ontwerp bedrijfsmatige buitenruimte en aanleg infra

Al meer dan 40 jaar is Te Kloeze Riooltechniek specialist in riolering. En al heel wat jaren richten wij ons op méér dan alleen riolering. Onderdeel van ons werk zijn grond- en aanleg-werkzaamheden. Ook daar zijn wij een kei in.

Bedrijven uit de Achterhoek en Liemers kunnen bij ons terecht voor het ontwerp en de aanleg van hun buitenruimte.

Ontwerp bedrijfsmatige buitenruimte en aanleg infra? Het begint bij Te Kloeze.

Afspraak maken

Wat onze klanten van ons vinden

8.9
819 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Ontwerp buitenruimte van bedrijven

Gaat u nieuwbouwen of het buitenterrein herstructureren? Te Kloeze Riooltechniek legt buitenterreinen van bedrijven aan. En daarmee starten we vanuit de basis: een mooi en praktisch ontwerp!

Onze ontwerper inventariseert eerst de wensen. Welke functionaliteiten moet het buitenterrein hebben? Dat is natuurlijk per bedrijf verschillend. Gaat het om een groot parkeerterrein voor een transportbedrijf, of om een rustgevend buitenterrein vol groen voor een zorglocatie? Wie gaan er gebruik maken van de buitenruimte en aan welke praktische eisen moet de ruimte voldoen?

Naast de praktische invulling is ook de infrastructurele invulling belangrijk. Moet regenwater afgevoerd worden via het riool of wadi’s? Waar liggen leidingen en bekabeling? En zijn er bepaalde voorschriften of vergunningen nodig?

Onze ontwerper voegt alle functionele wensen en infrastructurele eisen samen in een mooi ontwerp. Deze ontwerptekeningen worden uitgewerkt in AutoCAD.

Grondwerk en aanleg infra

Zijn alle betrokkenen helemaal gelukkig met het ontwerp, dan gaan we aan de slag! Te Kloeze Riooltechniek beschikt over het modernste materiaal om snel een mooie en duurzame bestrating te kunnen leveren tegen een gunstige prijs: van graafmachines en shovels tot grondverdichtingsmachines en bestratingsmachines. En alles hebben wij in eigen huis. Ook voor grote werken, zoals leidingen met diameters van 500 mm.

Het ontwerpen en de aanleg van de buitenruimte door te Kloeze Riooltechniek

  • Wij zijn sterk in het ontwerp en aanleg van infra vanuit de praktijk. Mooi, praktisch en niet te moeilijk gedacht.
  • Wij hebben de contacten met alle betrokken instanties, dit scheelt veel regelwerk.
  • Er is veel aandacht voor aspecten als natuurlijke regenwaterafvoer, onze ontwerpen zijn toekomstgericht.
  • Het terrein wordt aangelegd door echte vakmensen die altijd vriendelijk en correct zijn.
  • Alle benodigde machines zijn eigendom van Te Kloeze en beschikbaar in de regio Liemers en Achterhoek.
  • Door de schaalgrootte van Te Kloeze Riooltechniek kunnen wij de werkzaamheden en materialen tegen een scherp tarief aanbieden. Bovendien zijn wij goedkoper dan het inschakelen van meerdere bedrijven. Wij regelen het allemaal.

Laat nu de buitenruimte ontwerpen en aanleggen

Schakel Te Kloeze daarvoor in! We zijn al meer dan 40 jaar specialist in de regio.