Skip to main content

Riool reparatie zonder breken met relining

Heb je te maken met een kapotte riolering die je wil herstellen? Is het riool of de leiding moeilijk te bereiken of ben je op zoek naar een efficiënte methode om de riolering te laten herstellen zonder breken? Met relining krijgt het riool een nieuwe binnenkant zonder dat je daarvoor hoeft te graven, hakken of breken. En het is veelal goedkoper dan vervangen!

Klinkt dat als de oplossing die je zoekt? Twijfel dan niet en neem contact op met Te Kloeze Riooltechniek of vraag direct een offerte aan!

Neem contact op!

Wat onze klanten van ons vinden

8.9
819 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10
Relining riool reparatie zonder breken

Hoe repareer ik een riool, afvoer of leiding zonder te breken?

Het graaf- en breekwerk bij het repareren van een riool, afvoer of leiding is vaak een flink karwei. Begrijpelijk dat je daar geen zin in hebt. Gelukkig hebben wij bij Te Kloeze Riooltechniek daar een mooie oplossing voor. Riool reparatie zonder breken? Het kan met relining.

De belangrijkste voordelen van relining op een rijtje:

  • geen graafwerkzaamheden nodig
  • geen hak- en breekwerk nodig, dus ook ideaal om binnenshuis toe te passen!
  • de kosten zijn vele malen lager dan bij vervanging
  • het is een duurzame oplossing, je repareert namelijk in plaats van dat je vervangt
  • minimale overlast (ca. 1 dag)

Relining als oplossing voor riool reparatie zonder te breken of graven

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Wij kunnen je verzekeren dat relining een uitstekende oplossing is om jouw riool te repareren zonder te breken. Het is ook een hele geschikte methode om lange stukken verouderd riool te renoveren zonder te graven.

Ook de afvoeren in huis blazen we eenvoudig een tweede leven in met relining.  Hierdoor is vervangen niet nodig. Ideaal natuurlijk, want het laatste waar je op zit te wachten is dat jouw huis overhoop wordt gehaald voor de reparatie of renovatie van het riool. Met relining kan dat zonder te breken.

Op welke type riolerings- en afvoerbuizen kan relining worden toegepast?

Zie je het wel zitten om je oude of defecte riolering, leiding of afvoer te repareren of te renoveren met relining? Daarmee kunnen we je uiteraard van dienst zijn! Je vraagt je misschien af welk type buizen geschikt zijn voor onze relining methode. Renovatie met relining wordt veel toegepast bij oude gietijzeren rioleringen. Ook betonnen buizen en gresbuizen kunnen we repareren zonder breken en graven met onze relining methode. Zijn jouw buizen gemaakt van pvc? Geen probleem. Ook pvc-buizen kunnen we relinen.

Zit er asbest in jouw rioleringsbuis? Met relining kan de asbest onaangeraakt blijven. Hierdoor hoef je de asbest niet te laten saneren.

Hoe werkt riool reparatie zonder breken met relining?

Relining is een techniek waarmee we leidingen van binnenuit voorzien van een nieuwe laag. Om te bepalen of relining geschikt is om in te zetten bij jouw riolering of leiding gaat Te Kloeze Riooltechniek zorgvuldig te werk.

Eerst brengen we het stelsel nauwkeurig in kaart. De rioolbuizen of afvoeren die gerepareerd moeten worden, maken we schoon en glad. Met warme lucht blazen we de leidingen droog. Vervolgens inspecteren we de staat van de riolering. Dit doen met behulp van camera inspectie. Aan de hand van deze informatie kunnen we de meest geschikte relining methode bepalen. Na het accepteren van de offerte kunnen we aan de slag. Vaak hebben we het werk al binnen 1 dag klaar. En dat zonder breken!

Het materiaal dat we gebruiken voor het relinen van het riool, de afvoer of leiding gaat tientallen jaren mee. Daar heb je dus voorlopig geen omkijken meer naar!

Wil je een afspraak?
riooldetectie

Relining riool reparatie zonder breken

Waarom Te Kloeze inschakelen om mijn riool te repareren zonder te breken?

Te Kloeze Riooltechniek is gespecialiseerd in relining én al 40 jaar de rioolexpert in de regio.

  • Te Kloeze Riooltechniek beschikt over de beste en meest innovatieve apparatuur en materialen voor relining
  • de ervaren vakmensen weten precies welke methode zij het beste kunnen inzetten
  • de vakmensen hebben alle certificeringen om relining volgens de geldende regels en veiligheidsvoorschriften uit te voeren

Wil jij jouw riool, leiding of afvoer laten repareren zonder te breken? Neem contact op met Te Kloeze Riooltechniek!

Te Kloeze Riooltechniek is het relining bedrijf in de regio Achterhoek en Liemers. Met onze apparatuur en technieken kunnen wij jouw riolering en leiding repareren zonder breken of graven. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel Te Kloeze Riooltechniek!