Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Rioolrenovatie

Hoog tijd voor Rioolrenovatie?

Voordat gestart kan worden met rioolrenovatie is het vaak een hele klus om er achter te komen wat de exacte ligging van rioleringsbuizen is. De leidingen liggen er vaak al (tientallen) jaren en het komt geregeld voor dat de ontstoppingspunten niet meer exact bekend zijn. Dankzij de moderne detectieapparatuur van Te Kloeze Riooltechniek kan het rioleringsstelsel eenvoudig in kaart worden gebracht. Met behulp van deze detector kunnen allerlei verstoppingen worden aangewezen, zodat de rioolrenovatie op de juiste locatie kan plaatsvinden.

Met rioolrenovatie, een volledig en blijvend herstel

Wanneer de oorzaak van de rioolproblemen gevonden is, kan het voor komen dat een gedeelte van de riolering hersteld of vervangen moet worden. Te Kloeze Riooltechniek levert en plaatst desgewenst al het benodigde PVC materiaal. Blijkt dat er graafwerkzaamheden verricht dienen te worden, dan wordt de eigen minikraan ingezet. Na afloop van de rioolrenovatie zorgt Te Kloeze Riooltechniek ervoor dat uw grond- en straatwerk weer vakkundig in de oude staat wordt hersteld.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!