Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Rioolproblemen

Heeft u Rioolproblemen?

Bij rioolproblemen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met ontstoppingsbedrijf Te Kloeze Riooltechniek via 0315-330375 of mail ons via info@tekloeze.nl. Voordat u het weet zijn uw rioolproblemen opgelost.

Te Kloeze Riooltechniek werkt met vriendelijke, goed opgeleide eigen mensen. Daarnaast wordt er steeds gezocht naar vernieuwende efficiënte methodes om rioolproblemen te lijf te gaan. Te Kloeze riooltechniek werkt voor particulieren, bedrijven, zorginstellingen en gemeenten.

Bij rioolproblemen bieden wij de volgende zekerheden:

  • 24/7 bereikbaarheid
  • een zeer snelle reactietijd
  • vakkundige, vriendelijke serviceverleners
  • efficiënte, innovatieve methodes
  • straatwerk wordt netjes hersteld
  • een schoon en opgeruimd resultaat

Waarvoor belt u Te Kloeze Riooltechniek?

Rioolproblemen ontstaan meestal op een onverwacht, maar vooral onhandig moment. Ontstoppingsbedrijf Te Kloeze Riooltechniek begrijpt dat u dan snel geholpen wilt worden. Een groot aantal ontstoppingswagens staan continu klaar om uit te rijden naar woningen, bedrijven, zorginstellingen en horecagelegenheden in Winterswijk en omgeving waar direct onstopping van het riool nodig is. De ontstoppingswagens zijn compleet uitgerust met alle nodige apparatuur en materialen om in de meeste gevallen direct voor een duurzame oplossing te zorgen.

Bij hardnekkige verstoppingen brengt het geavanceerde rioolcamerasystemen van Te Kloeze Riooltechniek ieder stelsel snel en eenvoudig in kaart. Daarna is duidelijk waar zich de verstopping bevindt en welke oplossing het beste werkt. Dit kan een grondige ontstopping zijn of bijvoorbeeld renovatie of relining.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!