Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Rioolservice

Snelle, vriendelijke en vakkundige rioolservice nodig?

Voor rioolservice, waar dan ook in Gelderland kunt u direct bellen met Te Kloeze Riooltechniek. Heeft u rioolservice nodig, bel dan direct Te Kloeze via één van de regionummers helemaal bovenaan deze pagina. Te Kloeze komt als het nodig is meteen voorrijden om het rioolprobleem op te lossen.

Ontstoppingsbedrijf Te Kloeze Riooltechniek heeft een groot aantal ontstoppingswagens die continu klaar staan om uit te rijden naar woningen, bedrijven, zorginstellingen en horecagelegenheden waar direct ontstopping van het riool nodig is. De ontstoppingswagens zijn compleet uitgerust met alle nodige apparatuur en materialen om in de meeste gevallen direct voor effectieve rioolservice te zorgen.

Specialist in rioolservice

Te Kloeze Riooltechniek werkt met de meest professionele materialen, zoals compleet ingerichte ontstoppingswagens. Met Te Kloeze Riooltechniek haalt u een meer dan veelzijdig ontstoppingsbedrijf in huis. Zo wordt er uitsluitend gewerkt met door-en-door geschoolde eigen medewerkers. Allemaal zijn zij specialist op het gebied van rioolreiniging, lekdetectie, rioolrenovatie/relining en / of grond- en straatwerk.

Onze rioolservice is ook voor gemeenten en corporaties

Te Kloeze Riooltechniek heeft enorm veel kennis van alles wat met riolering te maken heeft. Aan de hand van heldere rapportages worden zaken betrouwbaar in kaart gebracht, hiermee is Te Kloeze Riooltechniek een waardevolle, vakkundige partner voor bijvoorbeeld gemeenten en corporaties.

Rioolservice door Te Kloeze Riooltechniek biedt de volgende zekerheden:

  • 24/7 bereikbaarheid
  • een zeer snelle reactietijd
  • vakkundige, vriendelijke serviceverleners
  • efficiënte, innovatieve methodes
  • straatwerk wordt netjes hersteld
  • een schoon en opgeruimd resultaat