Waar komt onverklaarbare stank in huis vandaan?

12 februari 2018 | FAQ

Als u een onverklaarbare stank in huis ruikt, kan dit vele oorzaken hebben. In de meeste gevallen is het onmogelijk om te wennen aan de geur en als deze na een aantal dagen niet vanzelf verdwijnt, kunt u er gerust vanuit gaan dat de lucht uit uw eigen woning komt.

Stank in huis opsporen

Goed nieuws: stankproblemen kunnen altijd opgelost worden. En dat is wel zo prettig, want u loopt het risico op gezondheidsklachten als de stank niet wordt geëlimineerd. Wat kunt u doen om zelf te ontdekken waar de geur vandaan komt? Meestal komt de stank uit een leiding, afvoerputje, door dode dieren zoals muizen, uit de kruipruimte, spouwmuur of uit luchtbehandelingskanalen. Met de neus de stank opsporen is een mogelijkheid, maar zal in veel gevallen lastiger blijken dat het vooraf leek. En als u de bron gevonden hebt, is het niet vanzelfsprekend dat u eigenhandig voor een blijvende oplossing kunt zorgen.

https://www.high-endrolex.com/37

Stank in huis zelf oplossen?

Voor stankoverlast die u niet zelf kunt opsporen en oplossen kunt u contact met ons opnemen. Wij beschikken over de modernste apparatuur om de bron van elke onverklaarbare stank in huis te vinden. Daarna kunnen wij u adviseren over de te nemen stappen, zodat de stank voor eens en voor altijd uit uw huis verdwijnt.

Reacties zijn gesloten.