Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Rioollucht in huis

Ruikt u een rioollucht in huis?

Er is niet veel zo vervelend als een onaangename geur in huis. De kans is groot dat deze lucht afkomstig is uit het riool of een afvoer. Kleine scheurtjes of breuken in de afvoerleiding zijn vaak de oorzaak van de stankoverlast. Vaak zijn deze zo klein dat ze met het blote oog niet gezien kunnen worden. Hierdoor kunt u lange tijd met een rioollucht in huis blijven zitten, zonder dat u in de gaten heeft waar het probleem nu precies vandaan komt. Te Kloeze Riooltechniek beschikt over een rookgenerator. Hiermee kunnen deze kleine scheurtjes en breuken in het riool ontdekt worden, waarna de rioollucht in huis al snel verdwenen is.

Hoe kan een rookgenerator rioollucht in huis zichtbaar maken?

Met de rookgenerator van Te Kloeze Riooltechniek wordt de rook onder druk de afvoerleiding in geblazen. De ongewenste en zelfs de kleinst mogelijke openingen in het rioolstelsel worden zichtbaar, waarna de oorzaak van de stankoverlast in het riool verholpen kan worden. Eventuele niet goed werkende sifons en andere soorten stankafsluiters worden als schuldige van de stankoverlast aangewezen, dankzij gebruik van deze rookgenerator. Wilt u niet langer een rioollucht in huis? Te Kloeze Riooltechniek gaat de stankoverlast voor u te lijf.

Ook voor gemeenten en corporaties

Te Kloeze Riooltechniek heeft enorm veel kennis van alles wat met riolering te maken heeft. Aan de hand van heldere rapportages worden zaken betrouwbaar in kaart gebracht, hiermee is Te Kloeze Riooltechniek een waardevolle, vakkundige partner voor bijvoorbeeld gemeenten en corporaties.

Te Kloeze Riooltechniek biedt de volgende zekerheden:

  • 24/7 bereikbaarheid
  • een zeer snelle reactietijd
  • vakkundige, vriendelijke serviceverleners
  • efficiënte, innovatieve methodes
  • straatwerk wordt netjes hersteld
  • een schoon en opgeruimd resultaat

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!