Hoe werkt een ontstoppingsveer?

30 januari 2018 | FAQ

Lees allereerst deze tip over een eenvoudigere wijze van zelf een afvoer ontstoppen. Wilt u echter weten hoe een ontstoppingsveer werkt en of u hiermee zelf een verstopping kunt verhelpen, lees dan het volgende:

Een ontstoppingsveer lijkt op een trekveer (om kabels door leidingen te trekken), maar is steviger en heeft een haak waar het vuil aan blijft hangen. Door een onstoppingsveer met een draaiende beweging in de afvoer te laten zakken kunt u met wat behendigheid en geluk een verstopping verhelpen die niet te diep zit.

Ontstoppingsveer aanschaffen

Een ontstoppingsveer kunt u in vrijwel iedere bouwmarkt kopen, er zijn echter vele verschillende soorten ontstoppingsveren verkrijgbaar. Welke u precies nodig heeft voor uw specifieke verstopping is in het algemeen niet te zeggen.

Lukt het niet met een ontstoppingsveer?

Lukt het niet de verstopping zelf te verhelpen met een trekveer en werken onze andere tips ook niet? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke onstoppers beschikken over de juiste en nieuwste materialen om een verstopping snel te lokaliseren en verhelpen.

Reacties zijn gesloten.