Skip to main content

Werkdag bij Te Kloeze

Wil jij het liefst werken bij een bedrijf waar ze ook naar jouw wensen en ideeën luisteren? Waar je écht iets voor mensen kunt betekenen; samen de mouwen opstroopt om voor klanten problemen op te lossen? Waar er iets moois uit je handen komt én werkt met supermoderne techniek?

Hoe ziet jouw werkdag eruit bij Te Kloeze

Iedere dag is anders bij Te Kloeze Riooltechniek. Je weet natuurlijk nooit wat je precies tegenkomt. Dat zorgt ervoor dat je een fijne afwisselende baan hebt. Toch zijn er dingen die steeds weer terugkomen. Onze collega’s vertellen je hoe hun werkdag er uitziet.

Werkdag van Wiljo | Servicemonteur

“Ik sta altijd vroeg op, zet koffie, eet wat en dan ga ik naar de zaak. Ik moet natuurlijk even wakker worden, dus ik neem lekker nog een bak koffie. Op de zaak zet ik de beelden van de rioolcamera van de vorige dag over op de computer en ik overleg kort over het werk….

Lees verder

Werkdag van Kevin | Renovatiespecialist

“Even uitrekken en dan eet ik thuis nog lekker een ontbijtje. Dan even ’t ‘kleine huisje’ bezoeken en nog een kop koffie. Vervolgens stap ik in de bus. Die staat altijd bij huis, wel zo makkelijk! Ik vind het fijn om wat eerder bij de zaak te zijn. Daar neem ik nog een bak koffie….

Lees verder

Werkdag van Nico | Servicemonteur

“Ik ga altijd lekker op tijd naar het werk. Ik houd er wel van om een geintje uit te halen en vind het mooi om eerst nog wat ’te dollen’ met mijn collega’s op de zaak. De ene keer begin ik vroeg aan de eerste opdracht. De andere keer wat later. Dat hangt af van…

Lees verder
Vacatures

Vacature Grondwerker

Bekijk en solliciteer!

Vacature Servicemonteur Riool

Bekijk en solliciteer!
Relining riool

Vacature Leerling Servicemonteur Riool

Bekijk en solliciteer!