Skip to main content

Grond- en straatwerk

Te Kloeze Riooltechniek levert prachtig grond- en straatwerk. Te Kloeze Riooltechniek is al meer dan 40 jaar specialist in riooltechniek. Onderdeel daarvan zijn grond- en straatwerkzaamheden. Het opleveren van goed grondwerk en knap straatwerk is dan ook al sinds jaar en dag onderdeel van de werkzaamheden van Te Kloeze Riooltechniek. En dat doen wij zelfs als er geen werkzaamheden aan het riool nodig zijn! Voor al het grond- en straatwerk kunt u bij Te Kloeze Riooltechniek terecht.

Grond- en straatwerk benodigd?

Afspraak maken

Wat onze klanten van ons vinden

9
831 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Wanneer grond- en straatwerk laten uitvoeren

Grond- en straatwerk kan om veel verschillende redenen uitgevoerd worden:

 • Werkzaamheden die invloed hebben op de huidige aanleg
 • Gewenste veranderingen in het ontwerp
 • Problemen met het huidige straatwerk

Voorbeelden van problemen met het straatwerk zijn verzakkingen, oneffenheden, slechte afwatering en spoorvorming.

Grondwerkzaamheden zijn de basis voor duurzaam straatwerk

Om een duurzaam resultaat van de bestrating te garanderen moet de ondergrond goed zijn. Duurzaam straatwerk begint altijd bij de juiste opbouw, eigenschappen en bewerking van de ondergrond. Grondwerkzaamheden zijn de fundering voor mooi straatwerk.

De ondergrond moet de juiste basis bieden voor het straatwerk en de belasting van het straatwerk. Afhankelijk van de verkeersbelasting wordt de grondlaag aangepast. Voor zwaar belast straatwerk is een ondergrond zoals granulaat geschikt, terwijl voor een stoep meestal geel zand voldoet.

Grond- en straatwerk is daarom onlosmakelijk aan elkaar verbonden voor een mooi en duurzaam resultaat.

Bestrating aanleggen regio Doetinchem, Duiven, Zevenaar en Winterswijk

Te Kloeze Riooltechniek is werkzaam in de regio Doetinchem, Zevenaar en Winterswijk. Grondwerkzaamheden en bestratingen verzorgen wij dan ook in deze regio. Ook als er geen rioolwerkzaamheden nodig zijn kun je bij Te Kloeze Riooltechniek terecht voor al het grond- en straatwerk.

Te Kloeze Riooltechniek beschikt over het modernste materiaal om snel een mooie en duurzame bestrating te kunnen leveren tegen een gunstige prijs: van graafmachines en shovels tot grondverdichtingsmachines en bestratingsmachines.

Daarmee helpen we je snel bij de aanleg van grotere oppervlakten straatwerk. Zoals een parkeerterrein voor een transportbedrijf, een schoolplein, bestrating bij nieuwbouw of het opnieuw bestraten van bestaande infra.

Ook wordt grond- en straatwerk op kleine schaal uitgevoerd door Te Kloeze Riooltechniek, bijvoorbeeld na het oplossen van rioolproblemen. Wij laten altijd alles weer netjes achter!

Geen zorgen bij de aanleg van nieuw straatwerk

Doordat Te Kloeze Riooltechniek een grote speler is in de regio kunnen wij grond- en straatwerk uitvoeren, zonder dat je zelf veel bijzaken hoeft te regelen:

 • De levering van de juiste ondergrond en materialen
 • Het verwijderen en afvoeren van oude bestrating
 • Het afvoeren van het overtollige zand en grond
 • Het aftrillen en voegen van de bestrating
 • Alle machines die nodig zijn om het straatwerk te realiseren

Natuurlijk zorgt Te Kloeze Riooltechniek voor duidelijke en veilige afzettingen van het te bestraten gebied.

Laat je grond- en straatwerk uitvoeren door Te Kloeze Riooltechniek kunnen alle benodigde werkzaamheden door Te Kloeze uitgevoerd worden. Zo kan bestrating heel snel gelegd worden en ben je niet afhankelijk van meerdere partijen.

Straatwerk en grondwerkzaamheden door Te Kloeze Riooltechniek

Te Kloeze Riooltechniek zorgt voor duurzame en knappe bestrating, ook zonder rioolwerkzaamheden. Schakel je Te Kloeze Riooltechniek in weet je zeker dat jouw bestrating perfect wordt aangelegd:

 • straatwerk wordt aangelegd door echte vakmensen die altijd vriendelijk en correct zijn: Alle medewerkers van Te Kloeze hebben de cursus ‘Veilig werken langs de weg’ met succes voltooid.
 • alle benodigde machines zijn eigendom van Te Kloeze en beschikbaar in de regio Liemers en Achterhoek.
 • door de schaalgrootte van Te Kloeze Riooltechniek kunnen wij grond- en straatwerk tegen een scherp tarief aanbieden.
 • Te Kloeze is al meer dan 40 jaar specialist in grond- en straatwerk.

Kortom, Te Kloeze Riooltechniek is hét bedrijf om in te schakelen voor het aanleggen van bestratingen en bijbehorende grondwerkzaamheden.

 

Prijzen voor straatwerk

De prijs voor het uit te voeren grond- en straatwerk is afhankelijk van het oppervlakte en het materieel dat nodig is. Door de schaalgrootte van Te Kloeze Riooltechniek ben je gegarandeerd van een scherp tarief. Neem contact met ons op voor de exacte kosten van jouw project.

Wil je een afspraak?
riooldetectie

Wil jij ook duurzaam en strak straatwerk?