Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Lekdetectie

Lekdetectie, nauwkeurig lekkages opsporen

Een lek in een leiding kan vervelende gevolgen hebben. Het kan leiden tot stankoverlast, vochtproblemen en de komst van ongedierte. Te Kloeze Riooltechniek kan middels lekdetectie tot op de centimeter nauwkeurig vaststellen op welke plaats er sprake van een lekkage is en direct voor reparatie zorgen. Hierbij maakt het niet uit of het een grote of kleine lekkage betreft.

Vooruitstrevende lekdetectie technieken

In iedere leiding en bij iedere verbinding in een leiding is het mogelijk dat er een lek ontstaat. Dit kan slechts een klein haarscheurtje betreffen. Dankzij vooruitstrevende lekdetectie technieken met bijvoorbeeld waterstofgas, rook of een camera kan precies worden vastgesteld waar het lek zich bevindt. Vervolgens kan zeer gericht voor een duurzame oplossing gezorgd worden, waarbij Te Kloeze Riooltechniek beschikt over alle materieel, kennis en ervaring om de lekkage te verhelpen en alles weer in de oude staat te herstellen.

Lekdetectie is 100% veilig voor milieu en gezondheid

Welke van de lekdetectie methodes Te Kloeze Riooltechniek ook toepast, ze zijn allemaal even veilig voor het milieu en uw gezondheid. Nadat u de leidingen even heeft doorgespoeld kunt u weer gewoon genieten van fris en gezond drinkwater.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!