Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Grond- en straatwerk

Goed grond- en straatwerk maakt het weer netjes

Te Kloeze Riooltechniek staat erom bekend dat het werk altijd netjes wordt afgerond. Daar hoort ook bij dat het nodige grond- en straatwerk op professionele wijze wordt uigevoerd, zodat u er na verloop van tijd niets meer van kunt zien dat er werkzaamheden onder de grond hebben plaatsgevonden. Te Kloeze beschikt voor grond- en straatwerk in de Achterhoek en Liemers over het juiste materieel zoals shovels, grondverdichtingsmachines en graafmachines. En alsof dat nog niet genoeg is: de mensen van Te Kloeze beschikken over een stevige portie mankracht en de juiste resultaatgerichte instelling.

Natuurlijk zorgt Te Kloeze Riooltechniek waar nodig voor duidelijke en veilige afzettingen, indien er op straat gewerkt wordt. Alle medewerkers van Te Kloeze hebben de cursus ‘Veilig werken langs de weg’ met succes voltooid.

Ook zonder rioolprobleem

Wanneer u niet kampt met problemen met uw riolering, maar wel een klus hebt op het gebied van grond- en straatwerk, dan kunt u Te Kloeze Riooltechniek gerust vragen om een scherpe offerte. Dit betekent dat u deze dienst ook los van het rioolspecialisme kunt afnemen. Bel Te Kloeze Riooltechniek gerust als u hierover meer wilt weten.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!