Dakgootreiniging voorkomt veel problemen

28 oktober 2016 | Nieuws

Nu de herfst definitief haar intrede heeft gedaan is het onvermijdelijk dat de dakgoten aan uw woning binnenkort flink gevuld zullen worden met vallend herfstblad. U verwacht het misschien niet, maar al dat blad kan voor flinke problemen zorgen zoals schimmel, houtrot en verstopte leidingen. Het is daarom verstandig om in ieder geval eens per jaar uw dakgoten grondig te (laten) reinigen.

Dakgootreiniging: zo gepiept

Ieder najaar worden wij niet alleen steeds drukker met preventieve dakgootreiniging, maar ook met het oplossen van verstoppingen als gevolg van herfstbladeren die de doorstroom in goten en regenpijpen blokkeren.

U kunt natuurlijk zelf op de ladder klimmen en het blad verwijderen. Als u liever heeft dat de reiniging professioneel en veilig wordt aangepakt door één van onze ervaren medewerkers, maak dan gerust een afspraak via één van de telefoonnummers die u bovenaan deze website aantreft. Dankzij onze handige apparatuur is de klus zó geklaard. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen is zorgeloos wachten tot de lente komt.

TE KLOEZE RIOOLTECHNIEK | VRIENDELIJK | VAKKUNDIG | VERNIEUWEND

Reacties zijn gesloten.