Geen dag is hetzelfde in de Riooltechniek

16 juni 2017 | Nieuws

U weet: niets gaat eeuwig mee. En dat geldt ook voor het riool. Al liggen er in ons land en in onze regio nog vele oude stelsels, renovatie is een vrijwel dagelijkse bezigheid voor Te Kloeze Riooltechniek. Rioolrenovatiespecialist Freek vertelt over zijn ervaringen.

“Je merkt het vanzelf als een riool aan renovatie toe is”, zegt Freek. “Over het algemeen ontstaat er dan stankoverlast of men krijgt last van verstoppingen. Een teken aan de wand dat er in ieder geval een inspectie gedaan moet worden, renovatie is een mogelijk gevolg hiervan. Maar als ook dat geen oplossing meer kan bieden, dan kunnen wij uitwijken naar nóg serieuzere oplossingen zoals bijvoorbeeld Relining of het bepalen van een ander tracé.”

Geen dag hetzelfde

Rioolrenovatie wordt door Te Kloeze uitgevoerd in en rondom woningen, midden in de stad, maar bijvoorbeeld ook bij scholen, horecagelegenheden en zorginstellingen. Overal waar afvalwater en hemelwater moet worden afgevoerd kunnen problemen ontstaan. “Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar om problemen op te lossen. Het komt best wel eens voor dat klanten even niet meer weten waar ze het zoeken moeten. Wij kunnen hen dan al gauw tot rust brengen, en met al onze ervaring snel voor een oplossing zorgen. Geen dag is hetzelfde. Misschien is dat nog wel het mooiste van mijn vak”, glimlacht Freek.

Reacties zijn gesloten.