Te Kloeze trekt jong talent aan

12 mei 2017 | Nieuws

Dat de Achterhoek mooi is weten we al langer. Niet voor niets vereren horden toeristen jaarlijks onze regio met een bezoekje. Maar voor jong talent is de Achterhoek ook een bijzonder stukje Nederland. Om dat extra te benadrukken werd enige tijd geleden een sterk concept gelanceerd, genaamd ‘Smarthub Achterhoek’. Wij hebben ons daaraan verbonden.

Net als de initiatiefnemers achter Smarthub Achterhoek zijn wij er bij Te Kloeze Riooltechniek van overtuigd dat het Achterhoekse bedrijfsleven een zeer krachtige kweekvijver kan zijn voor jong talent. Verbonden met Smarthub Achterhoek kunnen wij ons steentje bijdragen aan het opleiden, behouden en enthousiasmeren van jonge professionals. Smarthub Achterhoek is veel meer dan een online vacatureportal voor stage, afstuderen en werk. Het is een netwerk in wording, waar steeds meer Achterhoekse bedrijven zich bij aansluiten. En waar jong talent alles leest over wonen, werken en leven in onze regio.

Al met al een sympathiek initiatief, dat wij van harte ondersteunen. Laat het jonge talent maar komen! (en in de Achterhoek blijven, natuurlijk.).

meer info: www.smarthub.nl

 

 

Reacties zijn gesloten.