Skip to main content

Als onderwijsinstelling de back-up van een snelle rioolservice en uitstekend onderhoud

Te Kloeze is 24/7 bereikbaar, lost problemen snel op en vertrekt pas als alles netjes is

Leerlingen, ze maken er nog wel eens een rommeltje van. Doekjes in de afvoer, spullen die door het toilet worden gespoeld die daar niet thuishoren… Bij vrijwel iedere onderwijsinstelling is de verstoppingsgraad hoog.

Als onderwijsinstelling wil je een betrouwbare partner die snel ter plaatse is om rioolproblemen op te lossen, zodat ’t allemaal goed doorloopt.

Ook graag kennismaken met Te Kloeze Riooltechniek?

Contactpagina

Snelle ontstoppingsdienst

Als scholengemeenschap, middelbare school of andere onderwijsinstelling is verstopping van het riool een regelmatig terugkerend probleem.

Je wilt in elk geval dat de boel snel en grondig wordt gereinigd om een nieuwe verstopping te voorkomen. Met Te Kloeze Riooltechniek ben je daarvan verzekerd.

Al ruim 40 jaar helpen wij bij het oplossen van verstoppingen, waarvan talloze op scholen en onderwijsinstellingen. De vakmensen van Te Kloeze Riooltechniek zijn gecertificeerd en opgeleid om rioolverstoppingen te verhelpen en beschikken over de modernste apparatuur.

  • bij verstoppingen of andere calamiteiten kun je ons 24/7 bereiken
  • wij zijn altijd in de buurt en snel ter plaatse
  • er wordt grondig gereinigd met de beste en modernste apparatuur
  • met een camera-inspectie controleren we op 100% resultaat
  • we zorgen voor een schoon en opgeruimd resultaat

Natuurlijk zijn we ook snel ter plaatse als er (nog) geen sprake is van een verstopping, maar er andere rioolproblemen zijn. Zoals stankoverlast of lekkage.

Preventie van verstoppingen

Iedere service aanvraag van iedere locatie van de onderwijsinstelling houden we bij. Zo krijgen we inzichtelijk waar de problemen zich voordoen, waarom en met welke regelmaat.

Met behulp van deze data kunnen we preventieve reiniging inplannen. Door dit planmatige onderhoud worden nieuwe verstoppingen voorkomen.

Onderhoud en renovatie

De bevindingen van de service aanvragen (en camera inspecties) worden niet alleen voor preventie bijgehouden, maar ook om constructieve ‘bottlenecks’ bij de verschillende vestigingen in kaart te brengen.

Op basis van deze data adviseren we over benodigd onderhoud en renovatie van het afvoer- en rioleringsstelsel. We kunnen het bestuur voorzien van een meerjaren onderhoudsplan en bijbehorende begroting. Zo kan het bestuur weloverwogen beslissingen maken en houd je onverwachte uitgaven in de hand.

Natuurlijk kunnen we niet alleen helpen bij het opstellen van onderhoud- en renovatieplannen. We voeren ze ook vakkundig voor je uit.

Een greep van de werkzaamheden die we voor jouw onderwijsinstelling uit kunnen voeren:

  • preventieve reiniging van riolering
  • renovatie van riolering door relining, waardoor geen hak- en breekwerk nodig is
  • verwijderen van kalkafzettingen in de riolering
  • vervanging van verouderde materialen, zoals gresbuis en beton
Contact pagina

Te Kloeze Riooltechniek is de meest betrouwbare dienstverlener voor onderwijsinstellingen

Te Kloeze Riooltechniek is partner voor alles rondom het riool en de afwatering voor onderwijsinstellingen in Gelderland.

Te Kloeze Riooltechniek is zo’n 30 vakmensen sterk. Specialisten die werken met de beste materialen en de beschikking hebben over innovatieve voertuigen en apparatuur. We schakelen snel bij verstoppingen en zijn een solide partner voor renovatie en onderhoud. Van het maken van onderhoudsplannen, tot budgettering en uitvoer.

Lees meer over Te Kloeze

Wil je als onderwijsinstelling ook profijt hebben van de serviceverlening van Te Kloeze Riooltechniek?

Wij maken graag kennis met je!