Skip to main content

Als zorginstelling gun je cliënten rust en zekerheid

Te Kloeze werkt met respect voor bewoners, patiënten en cliënten aan een snelle oplossing bij calamiteiten. En aan goed periodiek onderhoud

Als zorginstelling staat het welzijn van cliënten voorop. Calamiteiten, zoals verstoppingen, kunnen veel effect hebben op cliënten. Dat wil je voorkomen.

Te Kloeze Riooltechniek is partner voor zorginstellingen in Gelderland. Wij houden altijd rekening met cliënten en bewoners en zorgen voor een goede preventie van ongemakken.

Ook graag samenwerken met Te Kloeze Riooltechniek?

Contactpagina

Totale ontzorging op gebied van riolering en afwatering

Te Kloeze Riooltechniek is een totale dienstverlener op het gebied riolering en afwatering voor zorginstellingen in Gelderland. Niet alleen zijn wij snel ter plaatste bij verstoppingen of calamiteiten. Ook preventie en onderhoud pakken we planmatig voor je aan.

Ieder (toekomstig) afwateringsprobleem lossen we op. Niet alleen op het gebied van riolering, ook als het gaat om reiniging van dakgoten en aanleg van infrastructuur of natuurlijke afwateringen.

 

De cliënt staat centraal

Er zijn veel verschillende soorten zorginstellingen. Van ziekenhuizen en zorgcentra tot verzorgingshuizen en woongroepen. Voor welk type zorginstelling wij ook werken. Het welzijn van cliënten, patiënten en bewoners staat altijd voorop. En dat begrijpen wij maar al te goed. Rust is belangrijk en bij calamiteiten of werkzaamheden zorgen wij dat cliënten er zo weinig mogelijk van merken.

24/7 worden calamiteiten opgelost

Met een partner als Te Kloeze Riooltechniek ben je gegarandeerd van een goede rioolservice met 24/7 bereikbaarheid en een snelle reactietijd. Is er iets aan de hand met de riolering of afwatering? Wij zijn er snel om het op te lossen.

Voor verschillende soorten problemen staat ons rioolservice team klaar, zoals:

Kortom, ieder acuut riool- of afwateringsprobleem lost Te Kloeze Riooltechniek op. Daarbij zorgen we er altijd voor dat we alles netjes achterlaten en de rust niet verstoord wordt.

Preventief onderhoud en renovatie op basis van data

Bij iedere rioolservice aanvraag of calamiteit wordt genoteerd:

  • wat de aanvraag was; zoals verstopping, lekkage of stankoverlast
  • waar de verstopping of lekkage zich bevond, zoals een volledige verstopping van het riool of alleen het toilet
  • wat de oorzaak was van de verstopping, zoals gedrag van bewoners of cliënten, kalkafzetting of een constructief gebrek
  • welke materialen gebruikt zijn voor riolering en afwatering, zoals PVC, gresbuis of beton
  • bijzonderheden, zoals of er mogelijk asbest mee gemoeid is

Deze data plotten we in een kaart. Zo weten we exact waar er zich problemen voordoen of waar deze in de toekomst te verwachten zijn.

Op basis van de database ontvang je als zorginstelling niet alleen rapportages, maar ook advies over preventief onderhoud en renovaties. Wij weten waar actie benodigd is om riool- en afwateringsproblemen voor te zijn. Onze advisering helpt bij het opstellen van onderhoudsplannen en de jaarlijkse begroting voor jouw zorginstelling.

Contact pagina

Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en renovaties

Enkele voorbeelden van renovatie- en onderhoudswerkzaamheden die Te Kloeze Riooltechniek voor jouw zorginstelling kan uitvoeren:

  • preventieve reiniging van riolering
  • renovatie van riolering door relining, waardoor geen hak- en breekwerk nodig is
  • vervanging van verouderde materialen, zoals gresbuis en beton
  • aanpassingen in straatwerk
  • reiniging van dakgoten

Naast periodiek onderhoud en renovaties, is Te Kloeze Riooltechniek er ook voor jouw zorginstelling bij het aanleggen van riolering bij nieuwbouw of als er aanpassingen in het straatwerk gewenst zijn.

 

Beheersing van kosten

Als zorginstelling wil je weten welke kosten je mag verwachten voor calamiteiten en welke investeringen in de toekomst nodig zijn. Daarbij wil je een zo laag mogelijk risico op uitschieters om overschrijding van budgetten te voorkomen.

Voor een vast bedrag per unit (locatie) kunnen we alle risico’s van verstoppingen en afwateringsproblemen dekken. Je kunt onze 24/7 rioolservice dan altijd inschakelen zonder dat dit onvoorziene kosten oplevert. Natuurlijk is ook periodieke facturatie op basis van nacalculatie mogelijk.

Bij het opstellen van plannen voor renovaties, onderhoud en nieuwbouw helpt Te Kloeze Riooltechniek met budgettering. Zo kun je er op vertrouwen dat de juiste bedragen worden gereserveerd in de begroting.

Te Kloeze Riooltechniek als partner voor jouw zorginstelling

Te Kloeze Riooltechniek is partner voor zorginstellingen in Gelderland. Wij zijn groot genoeg om snel mee te schakelen. En klein genoeg voor een hoge servicegraad. Wij hebben alle kennis, mankracht en materieel in huis om jouw zorginstelling te ontzorgen op het gebied van riolering en afwatering.

Te Kloeze Riooltechniek is zo’n 30 vakmensen sterk. Specialisten die werken met de beste materialen en de beschikking hebben over de meest innovatieve voertuigen en apparatuur. Innovatie en duurzaamheid staat bij ons centraal. Wij zorgen voor de beste, meest  duurzame oplossing voor de cliënten en bewoners; voor nu én de toekomst.

Lees meer over Te Kloeze

Wil je als zorginstelling ook profijt hebben van de serviceverlening van Te Kloeze

Neem contact op voor de mogelijkheden!