Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Afvoer bad verstopt

Afvoer bad verstopt? Te Kloeze Riooltechniek is snel ter plaatse

Loopt het badwater niet of niet snel weg, dan is de afvoer van het bad verstopt. Het is af te raden om zelf ontstoppingsmiddelen te gebruiken. Deze kunnen namelijk op diverse manieren schade aanrichten of brandwonden veroorzaken. Een grondige reiniging van de afvoer of het riool is de beste oplossing. Bel voor hulp direct Te Kloeze via één van de regionummers helemaal bovenaan deze pagina. Voordat u het weet is uw afvoerprobleem opgelost en kunt u weer een heerlijk ontspannend bad nemen. Te Kloeze Riooltechniek heeft een groot aantal ontstoppingswagens die continu klaar staan om uit te rijden naar woningen, zorginstellingen, en horecagelegenheden waar het bad, het toilet of de douche verstopt is. De ontstoppingswagens zijn compleet uitgerust met alle nodige apparatuur en materialen om in de meeste gevallen direct voor een duurzame oplossing te zorgen.

U mag bij Rioolreiniging rekenen op de volgende zekerheden:

 • 24/7 bereikbaarheid
 • een zeer snelle reactietijd
 • vakkundige, vriendelijke serviceverleners
 • efficiënte, innovatieve methodes
 • straatwerk wordt netjes hersteld
 • een schoon en opgeruimd resultaat

Afvoer bad verstopt, de oplossing

Een eenvoudige verstopping van een afvoer of het riool is vaak te verhelpen middels doorspuiten met een hogedruk unit. Grondigere rioolreiniging met een roterende spuitkop kan als plan B worden ingezet. Om bij een verstopping altijd zo snel mogelijk voor rioolreiniging te zorgen zijn de ontstoppingswagens van Te Kloeze Riooltechniek voorzien van een krachtige hogedruk unit die is aangesloten op een eigen watertank. De waterdruk van de machines is regelbaar van 0 tot 200 bar, afhankelijk van de noodzakelijke watertoevoer voor een optimale rioolreiniging. De afvoer van uw bad is ontstopt, voordat u er erg in heeft. Een ervaren en vriendelijke rioolspecialist zorgt voor een schoon en opgeruimd resultaat en laat uw badkamer netjes achter.

Wat zijn veel voorkomende oorzaken van een verstopte afvoer in het bad?

 • vetafzetting in de rioolbuis
 • zeepresten
 • haren
 • onjuist gebruik van ontstoppingsmiddelen
 • onjuist geïnstalleerde riolering of afvoer

Algemeen advies is om de afvoer geregeld schoon te maken en geen zaken door te spoelen die niet in het riool thuishoren. Heeft u onverhoopt toch een rioolprobleem, aarzel dan niet om de hulp van Te Kloeze Riooltechniek in te roepen.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!