Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Afvoer wasmachine verstopt

Afvoer wasmachine verstopt, wat nu?

Als de afvoer van uw wasmachine verstopt is, dan kan dit leiden tot grote wateroverlast. Het is zaak om snel voor een oplossing te zorgen. Een telefoontje naar Te Kloeze Riooltechniek is genoeg om (als dat nodig is) vrijwel direct een monteur ter plaatse te hebben.

Oorzaken verstopte afvoer wasmachine

Een verstopte afvoer van de wasmachine kan verschillende oorzaken hebben. Allereerst is het belangrijk dat installatietechnische oorzaken worden uitgesloten. De afvoer kan bijvoorbeeld verkeerd gemonteerd of te dun zijn. Bestaat echter het vermoeden van een verstopping, dan kan Te Kloeze Riooltechniek met geavanceerde detectieapparatuur de verstopping opsporen en de afvoer professioneel ontstoppen. Bel daarom direct Te Kloeze via één van de regionummers helemaal bovenaan deze pagina als de afvoer van uw wasmachine verstopt is. Een vriendelijke monteur zorgt dat uw afvoerprobleem snel is opgelost en zorgt voor een schoon resultaat.

Te Kloeze Riooltechniek heeft een groot aantal ontstoppingswagens die continu klaar staan om uit te rijden naar woningen, bedrijven, zorginstellingen en horecagelegenheden waar de afvoer van de wasmachine verstopt is, maar ook waar het toilet of de douche verstopt is. De ontstoppingswagens zijn compleet uitgerust met alle nodige apparatuur en materialen om in de meeste gevallen direct voor een duurzame oplossing te zorgen.

U mag bij Rioolreiniging rekenen op de volgende zekerheden:

  • 24/7 bereikbaarheid
  • een zeer snelle reactietijd
  • vakkundige, vriendelijke serviceverleners
  • efficiënte, innovatieve methodes
  • straatwerk wordt netjes hersteld
  • een schoon en opgeruimd resultaat

Oplossing voor een verstopte afvoer wasmachine

Een eenvoudige verstopping van een afvoer of het riool is vaak te verhelpen middels doorspuiten met een hogedruk unit. Grondigere rioolreiniging met een roterende spuitkop kan als plan B worden ingezet. Om bij een verstopping altijd zo snel mogelijk voor rioolreiniging te zorgen zijn de ontstoppingswagens van Te Kloeze Riooltechniek voorzien van een krachtige hogedruk unit die is aangesloten op een eigen watertank. De waterdruk van de machines is regelbaar van 0 tot 200 bar, afhankelijk van de noodzakelijke watertoevoer voor een optimale rioolreiniging.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!