Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Douche verstopt

Douche verstopt? We helpen uw snel!

Als u onder de douche wilt stappen en merkt dat het water niet wegloopt, dan is dat ronduit vervelend voor u of uw hele gezin. Doordat de afvoer van uw douche verstopt is zit er niets anders op dan de kraan dicht te draaien en hulp in te roepen. Het is af te raden om zelf ontstoppingsmiddelen te gebruiken. Deze kunnen namelijk op diverse manieren schade aanrichten. Een grondige reiniging van de afvoer of het riool is de beste oplossing. Bel voor hulp direct Te Kloeze via één van de regionummers helemaal bovenaan deze pagina. Voordat u het weet is uw afvoerprobleem opgelost. Te Kloeze Riooltechniek heeft een groot aantal ontstoppingswagens die continu klaar staan om uit te rijden naar woningen, zorginstellingen, zwembaden, sportverenigingen en horecagelegenheden waar het toilet, het bad of de douche verstopt is. De ontstoppingswagens zijn compleet uitgerust met alle nodige apparatuur en materialen om in de meeste gevallen direct voor een duurzame oplossing te zorgen.

Bij een verstopte douche kunt u op ons rekenen:

 • 24/7 bereikbaarheid
 • een zeer snelle reactietijd
 • vakkundige, vriendelijke serviceverleners
 • efficiënte, innovatieve methodes
 • straatwerk wordt netjes hersteld
 • een schoon en opgeruimd resultaat

Werkwijze als uw douche verstopt is

Een eenvoudige verstopping van een afvoer of het riool is vaak te verhelpen middels doorspuiten met een hogedruk unit. Grondigere rioolreiniging met een roterende spuitkop kan als plan B worden ingezet. Om bij een verstopping altijd zo snel mogelijk voor rioolreiniging te zorgen zijn de ontstoppingswagens van Te Kloeze Riooltechniek voorzien van een krachtige hogedruk unit die is aangesloten op een eigen watertank. De waterdruk van de machines is regelbaar van 0 tot 200 bar, afhankelijk van de noodzakelijke watertoevoer voor een optimale rioolreiniging. De afvoer van uw douche is ontstopt, voordat u er erg in heeft. Een ervaren en vriendelijke rioolspecialist zorgt voor een schoon en opgeruimd resultaat.

Oorzaken van een verstopte douche?

 • vetafzetting in de rioolbuis
 • zeepresten
 • haren
 • onjuist gebruik van ontstoppingsmiddelen
 • onjuist geïnstalleerde riolering of afvoer

Algemeen advies is om de afvoer geregeld schoon te maken en geen zaken door te spoelen die niet in het riool thuishoren. Heeft u onverhoopt toch een rioolprobleem, aarzel dan niet om de hulp van Te Kloeze Riooltechniek in te roepen.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!