Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

WC verstopt

WC verstopt? Uw behoefte, onze zorg!

Als uw WC verstopt is, is dat één van de minst gemakkelijke momenten om te ontdekken dat u te maken hebt met rioolproblemen. Te Kloeze Riooltechniek begrijpt dat u dan snel geholpen wilt worden met een grondige rioolreiniging. Bel daarom direct Te Kloeze via één van de regionummers helemaal bovenaan deze pagina. Voordat u het weet is uw rioolprobleem opgelost.

Te Kloeze Riooltechniek heeft een groot aantal ontstoppingswagens die continu klaar staan om uit te rijden naar woningen, bedrijven, zorginstellingen en horecagelegenheden waar de wc verstopt is en dus een grondige rioolreiniging nodig is. De ontstoppingswagens zijn compleet uitgerust met alle nodige apparatuur en materialen om in de meeste gevallen direct voor een duurzame oplossing te zorgen.

U mag bij Rioolreiniging rekenen op de volgende zekerheden:

 • 24/7 bereikbaarheid
 • een zeer snelle reactietijd
 • vakkundige, vriendelijke serviceverleners
 • efficiënte, innovatieve methodes
 • straatwerk wordt netjes hersteld
 • een schoon en opgeruimd resultaat

Werkwijze als uw WC verstopt is

Een eenvoudige verstopping van het riool is vaak te verhelpen middels het doorspuiten van het riool met een hogedruk unit. Grondigere rioolreiniging met een roterende spuitkop kan als plan B worden ingezet. Om bij een verstopping altijd zo snel mogelijk voor rioolreiniging te zorgen zijn de ontstoppingswagens van Te Kloeze Riooltechniek voorzien van een krachtige hogedruk unit die is aangesloten op een eigen watertank. De waterdruk van de machines is regelbaar van 0 tot 200 bar, afhankelijk van de noodzakelijke watertoevoer voor een optimale rioolreiniging.

Wat zijn veel voorkomende oorzaken van een verstopte wc?

 • overmatig gebruik van (meerlaags) toiletpapier
 • doorspoelen van vochtige toiletdoekjes
 • onjuist gebruik van ontstoppingsmiddelen
 • onjuist geïnstalleerde riolering
 • wortelgroei
 • Onvoorzichtig geschoten (glasvezel)kabels

Hoe voorkomt u een verstopt toilet?

Bij verstopping van het riool merkt Te Kloeze Riooltechniek vaak dat de toiletpot gebruikt is als afvalbak voor maandverband, tampons, hygiënische doekjes, luiers, etensresten of frituurvet. Deze zaken mogen niet doorgespoeld worden. Giet gebruikt vet in bijvoorbeeld een lege fles en lever dit in bij uw supermarkt of sportvereniging. Goed voor uw riool én het milieu.

Gebruik voldoende water voor het wegspoelen van de grote boodschap en probeer niet te veel toiletpapier ineens door te spoelen. Ook het gebruik van toiletblokjes aan de rand van de wc kunnen voor problemen zorgen. Deze kunnen per ongeluk meegespoeld worden en in de riolering blijven hangen. Houdt u hier rekening mee, dan zorgt u er op eenvoudige wijze voor dat u Te Kloeze Riooltechniek niet nodig heeft!

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!