Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Ontstoppingsbedrijf

Een vakkundig ontstoppingsbedrijf nodig?

Bij rioolproblemen in Gelderland kunt u direct bellen met Te Kloeze Riooltechniek. Heeft u een ontstoppingsbedrijf nodig, bel dan direct Te Kloeze via één van de regionummers helemaal bovenaan deze pagina. Voordat u het weet is uw rioolprobleem opgelost.

Ontstoppingsbedrijf Te Kloeze Riooltechniek heeft een groot aantal ontstoppingswagens die continu klaar staan om uit te rijden naar woningen, bedrijven, zorginstellingen en horecagelegenheden waar direct ontstopping van het riool nodig is. De ontstoppingswagens zijn compleet uitgerust met alle nodige apparatuur en materialen om in de meeste gevallen direct voor een duurzame oplossing te zorgen.

Specialistisch ontstoppingsbedrijf

Te Kloeze Riooltechniek werkt met de meest professionele materialen, zoals compleet ingerichte ontstoppingswagens. Met Te Kloeze Riooltechniek haalt u een meer dan veelzijdig ontstoppingsbedrijf in huis. Zo wordt er uitsluitend gewerkt met door-en-door geschoolde eigen medewerkers. Allemaal zijn zij specialist op het gebied van rioolreiniging, lekdetectie, rioolrenovatie/relining en / of grond- en straatwerk.

Ook voor gemeenten en corporaties

Te Kloeze Riooltechniek heeft enorm veel kennis van alles wat met riolering te maken heeft. Aan de hand van heldere rapportages worden zaken betrouwbaar in kaart gebracht, hiermee is Te Kloeze Riooltechniek een waardevolle, vakkundige partner voor bijvoorbeeld gemeenten en corporaties.

Ontstoppingsbedrijf Te Kloeze Riooltechniek biedt de volgende zekerheden:

  • 24/7 bereikbaarheid
  • een zeer snelle reactietijd
  • vakkundige, vriendelijke serviceverleners
  • efficiënte, innovatieve methodes
  • straatwerk wordt netjes hersteld
  • een schoon en opgeruimd resultaat

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!