Skip to main content

Vakkundig ontstoppingsbedrijf in Lichtenvoorde nodig?

Zoekt u een ontstoppingsbedrijf in Lichtenvoorde? U kunt bij rioolproblemen direct bellen met ontstoppingsbedrijf Te Kloeze Riooltechniek via telefoonnummer 0543-760013. Voordat u het weet is uw rioolprobleem opgelost.

Specialistisch ontstoppingsbedrijf in Lichtenvoorde

Een verstopping van het riool gebeurt meestal op een onverwacht, maar vooral onhandig moment. Ontstoppingsbedrijf Te Kloeze Riooltechniek begrijpt dat u dan snel geholpen wilt worden met een grondige rioolreiniging. Een groot aantal ontstoppingswagens staan continu klaar om uit te rijden naar woningen, bedrijven, zorginstellingen en horecagelegenheden in Lichtenvoorde en omgeving waar direct onstopping van het riool nodig is. De ontstoppingswagens zijn compleet uitgerust met alle nodige apparatuur en materialen om in de meeste gevallen direct voor een duurzame oplossing te zorgen.

Te Kloeze Riooltechniek werkt ook in de omgeving van Lichtenvoorde met de meest professionele materialen, zoals de eerder genoemde compleet ingerichte ontstoppingswagens. Met Te Kloeze Riooltechniek haalt u een meer dan veelzijdig ontstoppingsbedrijf in huis. Zo wordt er uitsluitend gewerkt met door-en-door geschoolde eigen medewerkers. Allemaal zijn zij specialist op het gebied van rioolreiniging, lekdetectie, rioolrenovatie/relining en / of grond- en straatwerk.

Te Kloeze, ontstoppingsbedrijf in Lichtenvoorde en omgeving

  • 24/7 bereikbaarheid
  • een zeer snelle reactietijd
  • vakkundige, vriendelijke serviceverleners
  • efficiënte, innovatieve methodes
  • straatwerk wordt netjes hersteld
  • een schoon en opgeruimd resultaat

Waarvoor belt u Te Kloeze Riooltechniek?