Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

«« Terug naar het nieuws

Pas op: oplichters actief!

Helaas wordt onze beroepsgroep momenteel door het slijk gehaald door misleidende oplichters die zich voordoen als rioolspecialisten. Zij adverteren in Google onder onze naam en vragen woekertarieven die u ter plaatse onder bedreiging moet voldoen. Pas dus op!

Geregeld worden wij boos opgebeld door mensen die menen zaken met Te Kloeze te hebben gedaan. In werkelijkheid zijn zij opgelicht door criminelen die zich voordoen als medewerker van ons bedrijf.

Direct nadat deze lieden hun werk, vaak met een bedroevend resultaat, hebben afgerond voeren zij de druk op om (een te hoge) betaling af te dwingen. Dit kan oplopen tot bedragen van € 1.200,- voor slechts een uur werk. Daarbij kan het er intimiderend aan toe gaan.

Onze tips

De oplichters gebruiken onze naam als zoekterm voor hun advertenties in Google. Hierdoor komen zij vaak als eerste naar boven in de zoekresultaten. Ongemerkt klikt u erop. Verifieer online dus goed of u werkelijk te maken hebt met Te Kloeze Riooltechniek. Check of de monteur met een in onze huisstijl uitgevoerde bedrijfsauto komt voorrijden en bedrijfskleding met ons logo draagt. Vraag vooraf naar een indicatie van de kosten.

Merkt u dat er iets niet in de haak is of twijfelt u? Bel ons dan gerust via 0315 33 03 75. Wij kunnen u direct bevestigen of onze monteur op dat moment bij u voor de deur staat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail