Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Riool ontstopping

Riool ontstopping, Te Kloeze helpt u!

Het ontstoppen van het riool kan een lastige en meestal vieze klus zijn. Wanneer u zelf uw riool ontstopping wilt verhelpen, is de kans groot dat het rioolprobleem terugkeert, met alle extra kosten van dien.

Onze vakmensen zijn gecertificeerd en opgeleid om rioolverstoppingen te verhelpen en beschikken over de modernste apparaten en technieken. Daardoor hebben wij al een groot aantal klanten blij gemaakt met een schoon en ontstopt riool.

Wilt u ook zeker zijn van een goed ontstopt riool, waarmee u weer jaren vooruit kunt? Bel dan 0315-330375 of mail ons via info@tekloeze.nl. Uw riool is ons toevertrouwd en wij laten alles weer keurig netjes achter.

Onze tarieven zijn zeer redelijk, wij zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook altijd via de buttons rechts op deze pagina!

Hulp nodig bij riool ontstoppen?

Een eenvoudige verstopping van het riool is vaak te verhelpen middels het doorspuiten van het riool met een hogedruk unit. Grondiger het riool ontstoppen met een roterende spuitkop kan als plan B worden ingezet. Om bij een verstopping altijd zo snel mogelijk tot riool ontstoppen te komen zijn de ontstoppingswagens van Te Kloeze Riooltechniek voorzien van een krachtige hogedruk unit die is aangesloten op een eigen watertank. De waterdruk van de machines is regelbaar van 0 tot 200 bar, afhankelijk van de noodzakelijke watertoevoer voor een optimale rioolreiniging.

Waardoor ontstaat een riool ontstopping?

Het riool kan verstopt raken door:

  • onjuist geïnstalleerde riolering
  • wortelgroei
  • onvoorzichtig geschoten (glasvezel)kabels
  • vetafzetting in de rioolbuis
  • zeepresten
  • haren
  • overmatig gebruik van (meerlaags) toiletpapier
  • doorspoelen van vochtige toiletdoekjes
  • onjuist gebruik van ontstoppingsmiddelen

Is uw riool, afvoer, wasbak of wc verstopt? Ontstoppingsbedrijf Te Kloeze kan u direct u probleem verhelpen!

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!