Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Stankoverlast

Problemen door stankoverlast?

Een veel voorkomend probleem is stankoverlast in het riool of de afvoer. Dit wordt veelal veroorzaakt door kleine scheurtjes of breuken in de afvoerleiding. Vaak zijn ze zo klein dat ze met het blote oog niet gezien kunnen worden. Hierdoor kunt u lange tijd met een rioollucht in huis blijven zitten. Door middel van een rookgenerator kunnen deze kleine scheurtjes en breuken in het riool ontdekt worden, waarna de stank wordt opgelost.

Hoe kan een rookgenerator stankoverlast zichtbaar maken?

De rook wordt onder druk de afvoerleiding in geblazen. De ongewenste en zelfs de kleinst mogelijke openingen in het rioolstelsel worden zichtbaar, waarna de oorzaak van de stankoverlast in het riool verholpen kan worden. Eventuele niet goed werkende sifons en andere soorten stankafsluiters worden als schuldige van de stankoverlast aangewezen dankzij gebruik van deze rookgenerator. Wilt u niet langer een rioollucht in huis? Te Kloeze Riooltechniek gaat de stankoverlast voor u te lijf.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!