Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Rioolinspectie

Meer duidelijkheid na een rioolinspectie

Wanneer gewoon ontstoppen niet werkt of als blijkt dat een afvoer verstopping geen ‘normale verstopping’ is, kan de riool camera voor rioolinspectie worden ingezet om herhaling van problemen in het riool te voorkomen. Te Kloeze Riooltechniek beschikt over verschillende formaten camera’s zodat er vanaf een diameter van 32 mm kan worden geïnspecteerd tot aan ca. 315 mm.

Rioolinspectie met riool camera en detectieapparatuur

Dankzij de riool camera en detectieapparatuur van Te Kloeze Riooltechniek kan het rioleringsstelsel eenvoudig in kaart worden gebracht. Met behulp van deze detector kunnen allerlei verstoppingen worden aangewezen, zodat de rioolrenovatie op de juiste locatie kan plaatsvinden. Te Kloeze Riooltechniek heeft de modernste technieken in huis op het gebied en kan een complete digitale rapportage maken. Het rioolstelsel kan daarbij op een tekening in kaart worden gebracht. Uiteindelijk volgt een afgepast advies.

Met een rioolinspectie met een rioolcamera het riool in

Voordat het riool / de afvoer wordt doorgelicht met een camera wordt altijd eerst regulier gereinigd, zodat een helder beeld gevormd kan worden van de rioolproblemen en de te ontstoppen locatie. Via de rioolinspectie met camera komen beschadigingen, verzakkingen, wortelgroei, breuken, enzovoort aan het licht. Wanneer de oorzaak gevonden is, wordt het probleem zo snel mogelijk verholpen middels een rioolrenovatie, vervanging van de riolering of één van de effectieve ontstoppingsmethodes van Te Kloeze.

Geen stroomaansluiting op locatie? Voor ons is dat geen probleem. De speciale voertuigen voor zijn uitgerust met een eigen aggregaat ten behoeve van de stroomvoorziening.

Neem vrijblijvend contact op

meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!