Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Rapportages

Heldere digitale rapportages leiden tot een doordacht advies

Voor Te Kloeze Riooltechniek is het vanzelfsprekend dat u op de hoogte wilt zijn van waarom werkzaamheden worden uitgevoerd en met welk doel. 

Na een inspectie met onze kleine camera, grote camera of de draai/zwenkkopcamera ontstaat een goed beeld van waar zich eventuele rioolproblemen voordoen. Te Kloeze Riooltechniek werkt dagelijks voor bijvoorbeeld gemeenten en wooncorporaties. Vanuit de behoeften van deze klanten is een werkwijze ontwikkeld waarbij aan de hand van de rioolinspectie en de camerabeelden een verhelderende digitale rapportage wordt opgesteld. Het rioolstelsel kan daarbij op een tekening in kaart worden gebracht en daar waar reparatie, renovatie of ontstopping nodig is wordt hiervan melding gemaakt. De rapportages zijn trouwens niet voorbehouden aan functionarissen bij de gemeente of bij corporaties. Alle klanten kunnen desgewenst een digitale rapportage ontvangen. 

Wat wordt in een rapportage inzichtelijk gemaakt?

Via de rioolinspectie met camera komen beschadigingen, verzakkingen, wortelgroei, breuken, enzovoort aan het licht. Deze worden in beeld gebracht en de exacte locatie wordt aangeduid. Vervolgens wordt een afgepast advies in de rapportage opgenomen over hoe een probleem kan worden opgelost. Óf over hoe preventieve maatregelen problemen in de toekomst kunnen voorkomen.

Geen stroomaansluiting op locatie? Voor Te Kloeze Riooltechniek is dat geen probleem. De speciale voertuigen voor rioolinspectie zijn uitgerust met een eigen aggregaat ten behoeve van de stroomvoorziening.

Neem vrijblijvend contact op

meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!