Skip to main content

Als bouwbedrijf kun je vertrouwen op rioolexpertise en daadkracht

Te Kloeze is jouw partner bij schadeherstel, bouwprojecten, renovatie en onderhoud

Als bouwbedrijf wil je kwaliteit leveren. Doen waar je goed in bent en uitbesteden waar andere expertise nodig is, dat werkt het meest effectief. Voor werkzaamheden aan de riolering kunnen bouwbedrijven in Gelderland vertrouwen op de expertise van Te Kloeze Riooltechniek.

Ook graag bouwen op de expertise van Te Kloeze Riooltechniek?

Contactpagina

Rioolexpertise voor bouwbedrijven

De riolering en inpandige afvoeren behoren tot de constructie van een gebouw. Rioolproblemen kunnen vergaande gevolgen hebben. Dat wil je voorkomen. En zijn er problemen? Dan wil je dat deze vakkundig worden opgelost.

Te Kloeze is rioolspecialist en helpt bouwbedrijven en aannemers in zowel de utiliteitsbouw als woningbouw met:

 • Schadeherstel
 • Renovatie en onderhoud
 • Projecten

Schadeherstel

Bij rioolproblemen wordt vaak de verzekering ingeschakeld om de schade en eventuele gevolgschade vergoed te krijgen. Verzekeringsmaatschappijen hebben eerst een schaderapport met gespecificeerde kosten nodig om te beslissen of de schade vergoed wordt.

Of het nu gaat om een lekkage in het plafond, een ondergelopen kelder door een gebroken rioleringsbuis, stankoverlast of verstopping. Te Kloeze Riooltechniek helpt bouwbedrijven met de schade analyse, calculatie en het herstel.

Met een camera-inspectie stellen we de oorzaak van het probleem vast. Afbeeldingen van de oorzaak worden gebruikt in het schaderapport. Daarnaast maken we een offerte voor het oplossen van het rioolprobleem en het herstel van de vervolgschade.

Bij groen licht herstellen we de schade volgens afspraak. Wij hebben alle machines, gereedschap en materiaal in huis om het rioolprobleem op te lossen.

Renovatie en onderhoud

Voer je als bouwbedrijf (of aannemer) renovatie en onderhoud uit aan woningen of bedrijfspanden, dan is de riolering een van de onderdelen om mee te nemen in de plannen.

Voor bouwbedrijven voeren wij de volgende werkzaamheden regelmatig uit:

 • Riooldetectie om in kaart te brengen waar leidingen liggen
 • Rioolinspectie om de staat van het riool en eventuele gebreken te signaleren
 • Reiniging van riolering en waar nodig verwijdering van kalkaanslag
 • Renovatie van riolering door relining, waardoor geen hak- en breekwerk nodig is
 • Vervanging van verouderde materialen, zoals gresbuis en beton
 • Aanpassingen in regenwaterafvoer

Sta je aan de start van een renovatie- of onderhoudsproject? Neem gerust contact op voor advies.

Contact pagina

Duurzame projecten

Nieuwbouwprojecten vragen steeds meer op het gebied van duurzaamheid en nemen nieuwe uitdagingen met zich mee. Ook op het gebied van riolering en afwatering.

Regenwater moet wegvloeien in natuurlijke wadi’s. Of het regenwater moet worden gebruikt voor het doorspoelen van het toilet. Materialen moeten zo veel mogelijk gerecycled zijn. En het waterverbruik in het pand moet minimaal zijn, wat ook uitdagingen voor de riolering met zich meeneemt.

Te Kloeze Riooltechniek helpt jouw bouwbedrijf met slimme maatwerk riool- en afwateringsoplossingen bij nieuwbouw.

Te Kloeze Riooltechniek
als partner voor jouw bouwbedrijf

Te Kloeze Riooltechniek is partner voor bouwbedrijven in Gelderland die expertise op gebied van riolering en afwatering kunnen gebruiken.

Te Kloeze Riooltechniek is zo’n 30 vakmensen sterk. Specialisten die werken met de beste apparatuur en de beschikking hebben over eigen voertuigen en materieel:

 • 15 rijdende voertuigen, voorzien van een hogedruk installatie
 • 4 rijdende materiaalvoertuigen met alle hulpstukken voor renovatiewerkzaamheden
 • 2 duowagens, ingericht voor renovatie en ontstoppen
 • Een rioolcombi
 • Een zuigaanhanger
 • Eigen minigravers
 • Eigen materiaal voor wegafzetting

Naast bovengenoemde voertuigen beschikken we over de meest innovatieve gereedschappen, waaronder robot- en inspectiecamera’s, Rioolfrezen, machines voor relining, detectieapparatuur en warmte camera’s.

Te Kloeze Riooltechniek is al ruim 40 jaar rioolspecialist in Gelderland. Ook al jaren werken we met diverse bouwondernemingen samen. Zowel op gebied van innovatie en advisering als het uitvoer van schadeherstel en rioolwerkzaamheden.

Wil je als bouwbedrijf ook een beroep doen op de expertise van Te Kloeze Riooltechniek?

Neem contact op voor de mogelijkheden!