Skip to main content

Als installatiebedrijf succesvolle opdrachten door riool- en afwatering expertise

Te Kloeze geeft jou specialistische ondersteuning en extra handjes

Als installatiebedrijf krijg je veel verschillende soorten aanvragen. De installatietechniek bevat zoveel facetten, dat veel opdrachten een samenspel zijn van meerdere specialismen. Dat zorgt natuurlijk voor interessante uitdagingen. De meeste installatiebedrijven ervaren het als ingewikkeld om voor ieder specialisme de benodigde kennis en apparatuur in huis te halen.

Bij aanvragen waarbij ook het riool of de afwatering gemoeid is kun je gebruik maken van de expertise van Te Kloeze Riooltechniek. Wij schakelen snel, werken graag samen en helpen je er een succesvolle opdracht van te maken.

Ook gebruik maken van de specialistische kennis en handjes van Te Kloeze Riooltechniek?

Contactpagina

Jouw klant centraal

Jij bent het gezicht voor de klant. En die wil je natuurlijk blij maken. Besteed je werkzaamheden uit, dan wil je het liefst dat de klant daar niets van merkt. Het gaat om het eindresultaat en de klant wil niet onnodig te doen hebben met het proces.

Te Kloeze Riooltechniek werkt voor installatiebedrijven in Oost-Gelderland. Wij zetten jouw klant centraal en werken graag samen voor een prachtig eindresultaat. Waar binnen jouw installatiebedrijf de kennis en kunde op het gebied van riool en afwatering stopt, daar beginnen wij.

Ruim 40 jaar kennis benutten

Te Kloeze Riooltechniek is al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van riolering en afwatering. De meest uiteenlopende projecten hebben wij al gerealiseerd. Van watercycli in productieprocessen, tot benzineafscheiders en aanleg van natuurlijke afwatering. Al ruim 40 jaar doen we dagelijks ontstoppingen, maar realiseren we ook innovatieve maatwerkprojecten.

Heb je een aanvraag waarbij kennis nodig is over riolering en afwatering? Twijfel niet om ons in te schakelen. We helpen je met het juiste oplossing.

Uitvoer van werkzaamheden

Naast het opstellen of meedenken voor plannen, kun je natuurlijk ook direct werkzaamheden laten uitvoeren.

Bijvoorbeeld:

  • Lekdetectie
  • Reiniging
  • Renovatie
  • Reparaties
  • Aanleg bij nieuwbouw
  • Het verhelpen van stankoverlast
  • Het plaatsen van olie- en vetafscheiders
Contact pagina

Te Kloeze Riooltechniek
als partner voor jouw installatiebedrijf

Te Kloeze Riooltechniek is partner voor installatiebedrijven in Oost-Gelderland die expertise en handjes op gebied van riolering en afwatering kunnen gebruiken.

Te Kloeze Riooltechniek is zo’n 30 vakmensen sterk. Specialisten die werken met de beste apparatuur en de beschikking hebben over allerlei voertuigen en materieel. Duowagens, hoge druk wagens, materiaalvoertuigen, minigravers en wegafzettingen. Alles hebben we in eigen huis.

Naast bovengenoemde voertuigen beschikken we over de meest innovatieve gereedschappen, waaronder robot- en inspectiecamera’s, frezen om riolering te reinigen, machines voor relining, detectieapparatuur en warmtecamera’s.

Lees meer over Te Kloeze

Kan jouw installatiebedrijf ook de expertise en handjes van Te Kloeze Riooltechniek gebruiken?

Neem contact op voor de mogelijkheden!