Skip to main content

Als transportbedrijf wil je geen onnodig oponthoud door verstoppingen

Te Kloeze ontstopt snel en zorgt voor preventie

Rondom het transportbedrijf gebeurt er veel. Het is een komen en gaan van vrachtwagens en chauffeurs. Een verstopping, met alle ongemak van dien, kun je er niet bij gebruiken.

Te Kloeze Riooltechniek is partner voor transportbedrijven in Oost-Gelderland. Niet alleen lossen we verstoppingen 24/7 op. Ook zorgen we voor onderhoud en preventie.

Ook graag samenwerken met Te Kloeze Riooltechniek?

Contactpagina

Verstoppingen snel opgelost

Als transportbedrijf is verstopping van het riool een regelmatig terugkerend probleem. Chauffeurs blijken regelmatige veroorzakers ervan te zijn. Zowel bij het douchen als het toiletbezoek blijft er nog wel eens wat achter. Erg vervelend! Natuurlijk wil je dat dit snel opgelost wordt zonder zelf de viezigheid in te hoeven. Te Kloeze Riooltechniek lost het voor je op.

Al ruim 40 jaar helpen wij bij het oplossen van verstoppingen, waarbij we regelmatig bij transportbedrijven te vinden zijn. Met onze 24-uurs service zorgen we ervoor dat de verstopping snel verholpen wordt.

  • bij verstoppingen of andere calamiteiten kun je ons 24/7 bereiken
  • wij zijn altijd in de buurt en snel ter plaatse
  • er wordt grondig gereinigd met de beste en modernste apparatuur
  • met een camera-inspectie controleren we op 100% resultaat
  • we zorgen voor een schoon en opgeruimd resultaat

Filtering afvalwater

Natuurlijk wil je dat je wagenpark er netjes bijstaat. Dat is het visitekaartje van het transportbedrijf. Vrachtwagens worden vaak gewassen en gereinigd op eigen terrein. En daar komt nogal wat viezigheid vanaf. Niet alleen vuil van de straat, ook de verschillende ladingen die vervoerd zijn laten wel eens wat achter. En ook dat kan resulteren in verstopping van het riool.

Buitenom dat je wilt dat dit soort verstoppingen ook snel worden opgelost, mag je als transportbedrijf niet zomaar het afvalwater de riolering in laten lopen. In de Nederlandse wet- en regelgeving is bepaald dat er bepaalde maximale hoeveelheden stoffen in het afvalwater mogen zitten. Anders ben je in overtreding. Je wilt dus niet alleen het water filteren om verstopping tegen te gaan, ook is het benodigd om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Te Kloeze Riooltechniek zorgt ervoor dat de afvoeren tenminste aangesloten worden op een slibvanger en olie-afscheider. Een slibvanger vangt het zand en vuil op dat van de vrachtwagens afkomt. Een olie-afscheider vangt olie en vies water op. Ook filtert het reinigingsmiddelen uit het water.

Naast de aanleg van deze filtering van het afvalwater zorgen we er ook voor dat de afscheider tijdelijk geleegd wordt. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat er niet alsnog te veel schadelijke stoffen doorstromen naar het gemeenteriool.

Bestrating en afwatering parkeerterrein

Hoe groter het transportbedrijf, hoe groter het benodigde parkeerterrein. En als uw bedrijf groeit heeft dit tot gevolg dat het wagenpark snel uitgebreid wordt en steeds opnieuw extra parkeergelegenheid en bestrating nodig is.

Te Kloeze Riooltechniek helpt transportbedrijven met de aanleg van extra parkeerterrein en de benodigde infrastructuur voor een goede afwatering. Naast alle middelen voor de aanleg van riolering en afwatering, beschikken we ook over graafmachines en alle andere benodigde materialen en gereedschappen.

Contact pagina

Risico reductie door aanpassingen riolering en periodiek onderhoud

Verstoppingen liggen steeds op de loer in het transportbedrijf. Daar wil je je helemaal niet mee bezig houden. En ook niet met wet- en regelgeving van afvalwater. Liever wil je gewoon dat het allemaal goed geregeld is, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Te Kloeze Riooltechniek brengt graag de risico’s voor je in kaart en stelt een actieplan op waardoor het risico op verstoppingen verkleind wordt. Daar waar de riolering gebreken vertoont kunnen we deze renoveren of vervangen. En door preventief te reinigen verkleinen we de kans op calamiteiten, zodat iedereen op uw bedrijfsterrein zorgeloos kan doorwerken.

Te Kloeze Riooltechniek
als partner voor jouw transportbedrijf

Te Kloeze Riooltechniek is partner voor transportbedrijven in Oost-Gelderland. Wij zijn zo’n 30 vakmensen sterk. Specialisten die werken met de meest innovatieve apparatuur en materialen. En die volledig op de hoogte zijn van geldende wet- en regelgeving voor de afvoer van afvalwater bij het reinigen van het wagenpark.

Lees meer over Te Kloeze

Wil je als transportbedrijf ook profijt hebben van de serviceverlening van Te Kloeze?

Neem contact op voor de mogelijkheden!