Te Kloeze Riooltechniek

Draai uw tablet

Wilt u af van vocht in uw huis?

Bij vocht in huis kan er sprake zijn van een lek in de riolering

Een lek in een (afvoer)leiding of riolering kan zorgen voor grote problemen. Als u last hebt van vocht in huis, dan is de kans groot dat u inderdaad te maken hebt met een lek. Te Kloeze Riooltechniek heeft via een beproefde methode, genaamd lekdetectie, onderzoeken of er een lek is en waar deze zicht bevindt. Een lek in de riolering kan leiden tot stankoverlast, vochtproblemen en de komst van ongedierte.

Via lekdetectie kan Te Kloeze Riooltechniek tot op de centimeter nauwkeurig vaststellen op welke plaats er sprake van een lekkage is en direct voor reparatie zorgen. Uw vochtprobleem is daarna al snel opgelost. Een lek kan in iedere leiding ontstaan. In veel gevallen gebeurt dit op plaatsen waar er sprake is van een (deels) los geraakte verbinding. Het kan gaan om een haarscheur, maar ook om een groter lek.

De nieuwste methodes bij vocht in huis

Te Kloeze Riooltechniek hanteert altijd de nieuwste methodes om rioolproblemen aan het licht te brengen en op te lossen. Lekdetectie vindt bijvoorbeeld plaats met waterstofgas, rook of een camera. Zo kan precies worden vastgesteld waar het lek zich bevindt. Vervolgens kan zeer gericht voor een duurzame oplossing gezorgd worden, waarbij Te Kloeze Riooltechniek beschikt over alle materieel, kennis en ervaring om de lekkage te verhelpen en alles weer in de oude staat te herstellen.

Geen last meer van vocht in huis

100% veilig voor het milieu en uw gezondheid

Welke van de lekdetectie methodes Te Kloeze Riooltechniek ook toepast om vocht in huis te verdrijven, ze zijn allemaal even veilig voor het milieu en uw gezondheid. Nadat u de leidingen even heeft doorgespoeld kunt u weer gewoon genieten van fris en gezond drinkwater.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Te Kloeze?

Bij Te Kloeze Riooltechniek werken gemoedelijke professionals die niet vies zijn van hard werken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u praten over een mogelijke opdracht? Dan treft u ons schoon en fris aan tafel met een goede kop koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!